Мегз скочи на родни плеймейтки: Печелят с тялото и гърдите си, аз имам ум! (Вижте как ги реди)

Мегз скочи на родни плеймейтки: Печелят с тялото и гърдите си, аз имам ум! (Вижте как ги реди)
5 (100%) 1 vote

Мегз се заяде с някои родни плеймейтки

Мегз е категорична, че си изкарва парите с ума си, за разлика от повечето моделки

Мегз скочи на родни плеймейтки. Дизайнерката не остана длъжна на коментарите на някои моделки, които доста злобничко изкоментираха новия й силиконов бюст.

„Аз не изкарвам парите си с гърдите си, затова злобните коментари на момичета, които препечелват с тялото си не ме интересуват. Тяхното бъдеще зависи от големината на гърдите им, моето от талантът и ума ми. Да му мислят те”, изригна дизайнерката по време на гостуването си в „На кафе“.

Тя не скри, че си е увеличила бюста със съвсем малко кубици, тъй като е искала бюстът й да изглежда както преди да отслабне драстично. Заради което мнозина я набедиха, че има анорексия. Освен злобните подмятания на родни силиконки, Мегз разкри, че един от най-тежките моменти в живота й наскоро е бил когато майка й е напуснала цеха й и и е казала да се справя сама.

Мегз бюст„Всичко загуби смисъл. Мечти, амбиции, отговорност към работници и клиенти, нищо нямаше значение. Можех да заключа вратата по всяко време. Нямах смисъл. Тясната връзка със семейството ми е една от причините работата ми да е толкова важна за мен” – каза амбициозното миньонче през сълзи. Майка й също се разплака.

Мегз и майка й са много близки и до голяма степен тяхната връзка е причината за успехите и увереността на дизайнерката, категорична е тя, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар