Мегз скочи на Нора Недкова и Пенелопе: Лицемерки! (Вижте как й отвърнаха те)

Гласувайте за статията

Мегз, Нора Недкова и Пенелопе се плюят публично

Скандал с лъжи, лицемерие и заплахи се завихря около Мегз! Тя е магнит за всякакви дрязги.

След като влезе в криминалната хроника, а после публично се скара с Жени Калканджиева, сега Миглена Каканашева хвърли бомба, в която са замесени топмацките Нора Недкова и Пенелопе (кандидат-снаха на фамилията Диневи), с които прави уебпредаване. Ябълката на раздора е благотворително издание, където трябва да участват и горещите Нора Недкова с Пенелопе.

Мегз е бясна, защото двете решили да си тръгнат.

мегз Нора Недкова Пенелопе

Снимка: LifeOnline

„Нямаха смелост да кажат истинските причини. Всъщност едната си тръгва, защото другите момичета не й били на нивото – Нора, и се чувствала, че си губи времето. И също защото екипът й се карал, като закъснява. Нормално ли е двете в два поредни дни да закъсняват с по 4 часа! 4 часа – не 15 минути или 30 минути! Другата – Пенелопе – си тръгва, защото постави ултиматум Цецо Андреев да не участвал. Или тя, или той…“

Според Мегз нещата стигат чак до заплахи – „Пенелопе ходи и заплашва екипа, че се е подписала с фалшив подпис на декларацията си за участие. Че щяла да ги съди и какво ли още не. И, разбира се, взе да заплашва със: „Мегз, нали знаеш, че ако поискам, на Иван баща му ще оправи нещата“. Тук Мегз явно има предвид, че Пенелопе ще търси помощ от заможната фамилия Диневи.

„Хубаво, ама защо не ги кажете тези неща пред зрителите. Защо пред тях все сте много мили и имате лични причини – а всъщност лъжете, лицемерничите и заплашвате“, избухва Мегз.

Нора Недкова и Пенелопе не й остават длъжни. Нора казва, че крайната сума, събрана от благотворителното предаване, била съвсем малка, направо символична. „Погрижи се първо за твоя имидж, преди да оправяш моя!“, съветва я подигравателно Недкова.

Пенелопе пък е гневна: „Мегз, защо не вдигаш телефона? Защото, който те познава, знае, че го правиш за рейтинг!“, пише bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар