Мегз скочи на бившия си: Загубих времето си с него, превърна ме в затворничка! (За Демир Доган ли говори?)

Мегз скочи на бившия си: Загубих времето си с него, превърна ме в затворничка! (За Демир Доган ли говори?)
5 (100%) 1 vote

Мегз реши да бъде откровена с феновете си на пияна глава

Мегз заяви, че бившият й я превърнал в затворничка, фенове заподозряха, че става въпрос за Демир Доган

Мегз скочи на бившия си. Дизайнерката избягва да говори за личния си живот и твърди, че държи феновете да се интересуват само от работата й и от нищо друго. Под влиянието на алкохола обаче, тя сама пренебрегна това си правило. И реши да сподели на последователите си онлайн как се е чувствала по време на последната си връзка.

В 6 сутринта подпийналата дизайнерка разказа, че се е чувствала като затворничка и е била изключително нещастна. С това красавицата намекна, че мъж и твърде високи очаквания към нея да е нещо, което тя не е, са я потискали и задушавали. Цитираме дословно думите на Каканашева:

“Много от вас ме питат защо през последната година се промених толкова много? Защо от сериозния, голям имидж на бизнес дама, на Мегз, на многото награди и постижения – защо започнах да се държа на моменти като дете и да ви показвам толкова много от емоциите си? Защо започнах да снимам постоянно и да ви пускам толкова навътре в живота си.

Мегз и Демир ДоганНо за съжаление, знаете ли каква е истината ? Сега на леко, изтрезняващо, пияно мога да ви кажа. Всъщност бях изключително нещастна. Онзи живот ме караше да се чувствам като затворничка. И в началото беше толкова трудно да ме приемете такава, каквато съм. Но сега мога да кажа, че това е най-голямото и важно нещо, което съм правила за себе си.

Просто да си позволя да бъда истинска. Да бъда това, което съм си аз. И ако мога да дам един съвет на пияно. Той е не губете време да се правите на нещо по-голямо от това, което сте. Това само ще ви изпълни с неудовлетворение. И няма да ви направи по-богати и големи отколкото сте. Нито ще ви направи по-успешни, нито както обичам да казвам – няма да плати сметките ви. Нищо няма да ви даде. Просто един задушаващ, фалшив имидж, който вие не сте. Просто забавлявайте се, бъдете спонтанни, луди, показвайте емоциите си защото никой никога няма да ви върне това време. И цялото време, което аз загубих никой никога няма да ми го върне”.

Мнозина заподозряха, че човекът, за когото говори, е Демир Доган. Публична тайна е, че двамата имаха афера, но синът на Демир Доган държеше тя да остане в тайна. И настояваше самата Мегз да страни от твърде голяма публичност. Нещо, което явно е непосилно за миньончето, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар