Мегз си призна: Петканов ме сваляше и преди ВИП Брадър (Подробности)

Гласувайте за статията

Симпатиите, които Петканов демонстрира към Мегз, не са от вчера и днес!

Още преди старта на ВИП Брадър Даниел Петканов се бе заканил, че дизайнерката Мегз ще падне в капана на чара му. А от първите минути в Къщата Лудия репортер започна да я атакува с типичните за него шеги и закачки. Въпреки че Каканашева на влизане заяви, че вече е намерила любовта и няма как да я открие в Къщата, видимо вниманието на Дани й е доста приятно.

Оказва се, обаче, че явно между двамата има разминаване между представите за топли приятелски отношения и любовни такива. В снощния епизод видят, че след скандала между Богданска и Мария Мегз се зачуди дали не е прекрачила границата на приличието с Петканов. Тя помоли Алекс за прошка и я убеди, че не флиртува с него.

Но пък, преди време, Дани е започнал флирт с Каканашева. Говори се, че той се е свързал с нея във фейсбук и започнал да я сваля без да се интересува от любовния й статус. Използвал и всеки случай, когато се засичат на парти или светско събитие, за да се усуче около нея и да се опита да му върже. Мегз, обаче, не удовлетворила мераците на Лудия репортер.

Вероятно именно заради нереализираните си блянове

Петканов смятал, че когато останат в изолация в Къщата дизайнерката няма къде да му бяга. И тогава най-сетне ще отвърне на симпатиите си. А тя демонстрира именно това в първите дни. Но, все пак, знаем какви са свойствата на монтажа! Видно за всички стана, че Меги отклони учтиво поканите на Лудия репортер да се плицикат заедно, въпреки енергия помежду им.

Мегз и Даниел Петканов се наслаждават на компанията си

Мегз и Даниел Петканов се наслаждават на компанията си

Надали между Мегз и Дани може да се случи нещо, най-малкото защото Каканашева си е близка приятелка с Алекс Богданска. А и не й е стихията да се забърква в любовни триъгълници. И, все пак, да не забравяме, че сърцето й е заето, а Големия брат е цар на интригите, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар