Мегз се показа за първи път след цирка с Румен Рончев в съда (Дизайнерката цъфна в прозрачна рокля на светско събитие – Снимки)

Гласувайте за статията

Мегз цъфна с напълно прозрачна рокля на светско събитие, забрави за драмите с Румен Рончев

Дизайнерката Миглена Каканашева за пръв път присъства на светско събитие от година насам.

Близки до нея споделят, че транспортният бос Румен Рончев е забранявал на красавицата да ходи по събития по време на връзката им. Сега почти три месеца след скандала с ареста му, Каканашева за пръв път реши да наруши тази забрана и се появи на Седмица на Модата в София. МЕГЗ цъфна в прозрачна рокля, която не скриваше нищо от формите ѝ.

Типично в неин стил дизайнерката пристигна с половин час закъснение и накара всички да се обърнат и зашушукат за появата ѝ.

Мегз

Снимки: Инстаграм

По-късно брюнетката направи пост в социалните мрежи, в който похвали организацията на събитието и разкритикува представянето на колегите си дизайнери. Каканашева още припомни и своите дефилета по време на тези събития и успя да си навлече гнева на някои от последователите си в социалните мрежи като заяви, че на есен ще се завърне на подиума.

“Всеки знае като пръска луди пари”, “Знаем, че правиш чудеса с пари, но хората имат талант за разлика от теб”, “С чужди пари всеки може” – бяха само малка част от коментарите. Администраторите на страниците ѝ, обаче бързо ги изтриха с резона, че са нецензурни и оставиха само похвалите и смислените критики, предават от hotarena.net.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар