Мегз се показа преди корекциите: Срамувах се от себе си! (Вижте я преди операциите – Уникални кадри)

Мегз се показа преди корекциите: Срамувах се от себе си! (Вижте я преди операциите – Уникални кадри)
5 (100%) 1 vote

Мегз призна, че се е срамувала от визията си преди пластиките

Мегз показа свои снимки от преди корекциите си

Мегз се показа преди корекциите. Популярната дизайнерка изненада феновете си като сподели с тях снимки, на които е с напълно естествената си визия, преди всички операции, които има по лицето си.

Тя реши да направи драматично и трогателно признание в социалната мрежа, оголвайки душата си. Дизайнерката разкри най-големите си страхове, като е била 13-годишна. Това бе по повод последния епизод на уеб риалитито, в което тя участва. В него, кандидатките за ангел на Мегз, трябваше да се откажат от един свой страх и лошо качество. Меги сама призна, че припознава себе си в много от момичетата и опита да им даде увереност.

Мегз преди и сега

Колаж: Клюки.нет

„Изпитвали ли сте някога срам от вас самите? Когато бях на 13 се срамувах много от всичко, което бях, което имах и което ме заобикаля. Искрена съм, толкова много исках вече да съм голяма, успешна, богата, че не можех да понасям, че съм още малка и зависима, и просто дете, и че за всичко има време. Аз си четях разни книжки за графове, изобретатели, откриватели и много богати и властни жени и мразех факта, че не живея по върховете…“, споделя Каканашева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар