Мегз се отказа от ВИП Брадър часове след като обяви, че ще участва (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Мегз изненадващо се отметна от участието си във ВИП Брадър

Мегз за пореден път показа, че претенциите й са повече от качествата

Мегз се отказа от ВИП Брадър! Само часове след като обяви, че е първата звезда, която ще влезе в шоуто, дизайнерката се отметна. Снимката, която за нула време събра хиляди лайкове и коментари, мистериозно изчезна от профила й.

Оказа се, че снимката не е била публикувана от официалната страница на „ВИП Брадър“ България, а от фалшива. Може би Каканашева е решила да си направи реклама на гърба на формата, използвайки тази фалшива публикация, но после е осъзнала, че може да има сериозни последици и е изтрила споделянията си.

МегзПо-странното е, че снимката е изтрита от стената на фалшивия профил също. И може да бъде намерена само в албумите на страницата. Опитахме се да се свържем с МЕГЗ за коментар, но тя не си вдигна телефона. Все пак доказателства за това, което тя направи, има. Хиляди потребители видяха и коментираха поста й. А заради самото споделяне, снимката във фалшивия профил има несъразмерно много лайкове и коментари спрямо всички други постове на страницата, които за сравнение имат едва по 10-20 лайка.

Припомняме, че всяка година преди старта на най-гледания формат у нас има хиляди спекулации кой ще бъде ВИП съквартирант. Но Биг Брадър никога не разкрива тайната до последно. А на самите участници им е забранено с договор и огромни неустойки да обелват и дума по темата. Какво мислите вие? Защо Мегз сподели снимката на фалшивия профил, а после я изтри? Вие видяхте ли публикацията?

Мегз не трябва ли сега да плати на Големия брат огромна неустойка затова, че си прави каквото си поиска, предават от Hotarena.net?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар