Мегз се барикадира в офиса на любовника си, краде фирмите му! (Вижте как я нареди той с писмо от затвора)

Гласувайте за статията

Мегз не пуска никого в офиса на любовника си, той й прати писмо от затвора

Дизайнерката Мегз се е барикадирала в офиса на бившия си любовник Румен Рончев и не допуска никого в транспортната му база, видя репортер на TrafficNews.bg.

Напористата дама от Раковски се опитва да сложи ръка на имуществото на бизнесмена, който е в ареста, благодарение на нейните показания.

Вратата на базата на ул. „Дилянка“ е заключена , а служители на частна охранителна фирма не допускат никой на територията на базата, където са паркирани камионите на фирмите на Рончев – „Розова Долина“ и „Ню Транс Груп“. “ Няма да разговарям с никого. Когато му дойде времето ще направя изявление“ предаде през един от гардовете дизайнерката, която не пожела да се срещне с наш репортер.

Мегз Румен Рончев

Снимка: Инстаграм

Проверка в Търговския регистър на TrafficNews.bg показа, че Каканашева е пуснала заявление за придобиване на 51 % от дяловете на фирмите на Рончев. Тя прави това през фирмата си „Доверие МК“.

Подобна промяна обаче не е вписана в регистъра. Съпругата на Рончев -Зорница коментира , че тя и адвокатът й са пуснали жалба в прокуратурата срешу Каканашева, като я обвиняват в самоуправство.

Самият Рончев изпрати „кърваво писмо“ от ареста до бившата си приятелка. В него няма и следа от предишните им отношения, писмото е в абсолютно делови стил, макар и написано на ръка. Той се обръща към нея с „г-жо Каканашева“, заявява , че оттегля подадените заявления и пълномощните от тях и казва, че е подведен от Мегз. Настоява тя да се откаже от дяловете и да напусне офиса му.

Вчера транспортният бос и бивш любовник на Мегз получи постоянна мярка задържане под стража от Районния съд. Според съда има доказателства за участието на Рончев в застрахователна измама с джипа на Миглена Каканашева – Мегз – Mercedes GL. Припомняме, че скъпото возило бе обявено за откраднато през лятото, но по данни на разследващите „кубчето“ е станало „жертва“ на схема за източване на пари. Мерцедесът е собственост на лизингова компания. Каканашева е обвиняема по същото дело, като обвинението срещу нея е за подбудителство.

Срещу Рончев има две обвинения – за обсебване и за кражба, като според българското законодателство и двете са тежки умишлени престъпления.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар