Мегз саботира Мис Плеймейт заради Демир Доган (Какъв номер извъртя?)

Мегз саботира Мис Плеймейт заради Демир Доган (Какъв номер извъртя?)
4 (80%) 1 vote

Мегз приложи женска хитрост за елиминиране на противник.

През уикенда се проведе представянето на претендентките за титлата Мис Плеймейт, а зад кулисите се разрази женски скандал. Отговорна за визията на момичетата бе Миглена Каканашева – Мегз. А сред красивите девойки с мераци за корица на „Плейбой“ се подвизава и синекоката Маги.

Ще се запитате – какво е общото между двете дами, освен че носят сходни имена? Отговорът пък носи мъжко име – Демир Доган. Синът на Ахмед Доган отдавна е спряган за голямата любов на Мегз. Двамата се залюбиха, след като дизайнерката развали пищен годеж. Последваха огромни букети и лъскави джипове като подарък. Влюбените, обаче, така и не се появиха заедно на публично място, за да затвърдят връзката си.

Въпреки това, всички са наясно, че Демир е влюбен до уши в Каканашева. С чувствата му е запозната и плеймейтката Маги. Оказва се, че тя също е познайница на Доган-младши. Двамата излизали в обща компания и явно му е голяма мераклийка. Май, обаче, няма да я огрее, защото той си иска Мегз.

Именно по тази причина участничката в еротичния конкурс до последно се е противила да облече бялата рокля на своята съперничка. Все пак, нямала друг избор и се появила на сцената с творението на Миглена. А скоро след това станала център на куриозна случка. Роклята й се оказала или не по мярка, или кофти ушита. И така Маги лъснала със скъсан цип на гърба и полугола, пише hotarena.net.

megz

Разбира се, това веднага довело до подозрения дали Каканашева нарочно не я е саботирала. Плеймейтката се опита да запази самообладание. Водещите на събитието, обаче, наляха масло в огъня и осветлиха интригата с дизайнерката. Маги пожела да запази отговора за себе си. Дали пък Мегз не си направи мечешка услуга и това на пръв поглед фиаско няма да изстреля конкурентката й на челните позиции?

magi1 magi

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар