Мегз реди словоизлияния за Бог в джакузито ( Ексдизайнерката тотално се побърка – Фото)

Гласувайте за статията

Мегз съвсем сериозно се ориентира към Бог

Ексдизайнерката не спира да впечатлява последователите си в мрежата. Съвсем в синхрон със скорошните си „божествени“ изцепки този път тя се пусна гола-голеничка от джакузито. Кадърът събра погледите на любопитните, но по-изненадващи бяха придружаващите го словоизлияния. „Да расте, да расте, да расте така както Бог знае. Да расте, да расте, да расте така както Бог пожелае“, реди поезията си Мегз.

Мегз се пусна гола-голеничка от джакузито

Мегз се пусна гола-голеничка от джакузито
Снимка: Инстаграм

Така тъмнокоската успя да породи редица въпроси. Някои дори предположиха, че е бременна и подобни думи визират точно зачеването и растежа на новия живот в утробата ѝ. По-повърхностните екземпляри в мрежата счетоха за далеч по-оправдано тя просто да е уголемила гърдите си – за пореден път. Макар Мегз да не се изсилва със силикона, все пак не е съвсем непорочна по темата. И напоследък подобни разкрасяващи интервенции при нея зачестяват.


Трети, както пише и slava.bg, вероятно си я смятат за куку, което излива лудостите си в мрежата, както си поиска. Каквато и да е истината в случая, някогашната дизайнерка определено има развитие – в посока към Бог. Странните ѝ включвания във Фейсбук и Инстаграм напоследък зачестяват и в крайна сметка се свеждат до все божествена тематика. Както изглежда, Мегз изживява някаква промяна и със сигурност иска да покаже трепетите си пред широката аудитория.

Откакто се пресели в Дубай, тя не спира да занимава последователите си със себе си. И макар да демонстрира луксозен начин на живот, само най-близкото ѝ обкръжение знае дали реално е толкова удовлетворена и щастлива, колкото се стреми да ни покаже. А кадърът с джакузито е само малка стъпка към сбъдването на голямата цел – каквато и да е тя. Промяната безспорно бе осезаема. Каканашева загърби родината си, заряза и закри бизнеса си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар