Мегз разкри: Моника Валериева подпали магазина ми! (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Лъсна името на главната заподозряна за палежа на магазина на Мегз в столицата.

Миналата седмица дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз осъмна с неприятна изненада в бутика си – подпалена витрина. Въпреки че първоначално отричаше версията за личен мотив, сега самата тя застава зад нея, дори и с имена. На първо четене изникна това на Гери Малкоданска, бившата на Демир Доган.

Тя е една от главните заподозрени, защото сега Мегз топли леглото на бившото й гадже. Освен това, дизайнерката направи всичко възможно, за да закрие моделската кариера на къдрокосата синоптичка. Но тя някак не изглежда толкова злобна и отмъстителна. А и сега отново има богат мъж до себе си и вероятно е преживяла любовната драма.

На фона на тези подозрения, най-неочаквано за мнозина отново изплува името на Моника Валериева. Моделът със спорна репутация е набедена като основна заподозряна за палежа. Разбира се, говорим за поръчител, а не за извършител. Не е ясно точно по каква линия плеймейтката иска да отмъсти на Каканашева.

Двете никога не са демонстрирали публично каквито и да било отношения, нито пък открита неприязън. Оказва се, обаче, те са в задочен конфликт отново заради така желания ерген Демир Доган. Моника давала мило и драго той да й обърне внимание. Това било забелязано от Мегз, която не веднъж се е изказвала неласкаво по неин адрес пред приятели, пише hptarena.net.

Мегз заподозря Моника за палежа

Мегз заподозря Моника за палежа

Не искала, обаче, двете да влизат в публичен конфликт, защото смятала, че Валериева й е под нивото. Затова и тя не била удостоена с така желаното внимание от Демир. А факта, че въобще не я отразяват, може да вбеси Моника и да я доведе до отчаяни действия, каквото е палежа на магазина. Мегз е оставила в ръцете на разследващите да стигнат до действителния поръчител и със сигурност няма да пропусне да го сподели с всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар