Мегз: Разболях се след раздялата с Румен Рончев (Инсулинът й бил 200 пъти над нормата – Подробности)

Гласувайте за статията

Мегз се е разболяла от стреса покрай раздялата си с бизнесмена

Мегз не спира да споделя личните си истории в социалните мрежи, наред с моделите от новата си колекция. Преди дни тя обяви, че рязко е спряла употребата на шоколад и други сладости заради притеснителна диагноза. За млада жена на 30 години Каканашева била диагностицирана с рекордно завишени нива на инсулин. Причината-лекувала любовната си мъка от раздялата с Румен Рончев с шоколад.

Припомняме, че двамата изживяха бурна връзка, белязана от арест на бизнесмена, развод, паралелни връзки и дори опит на Мегз да му вземе бизнеса. Според лекарите стресът от разлъката с Рончев се отразили фатално на тялото й. „Аз или шоколадът? Шоколадът или аз? Скъпи приятели, опитах се да изразя със снимка как се чувствам 4-ти ден без шоколад. Положението е за медитация. Наистина ми е много тежко, защото доскоро използвах шоколада и жилибона като начин да потискам стреса- До тук звучи смешно и забавно, но никак не е. Миналата година – бях да си правя изследвания “натоварване с глюкоза”.

Мегз и Румен Рончев раздяла

Снимка: Инстаграм

Точно тогава, обаче, приключвах с любовните драми в живота си и бях забравила да отида да ги взема. Преди около месец бях в клиниката поради друга профилактична причина и доктора ми каза “Ти знаеш ли, че не си си взимала резултатите от глюкозата? Искаш ли да ги видим?”. Казах да, разбира се – без изобщо да подозирам какво ще чуя. Докторът каза, че инсулинът в кръвта ми тогава е бил 200 пъти над нормата. Не 10, не 50 – 200 пъти. Шашнах се.

Това е обратното на диабет ( за тези, които не знаят). Попитах “Докторе, болна ли съм? Това ли показва? Той каза “Не, резултатите показват със сигурност крайна небалансираност. Изглежда си похапваш доста сладко. И изглежда в живота ти има доста стрес”. Какво можех да кажа?! Та, аз често карах по цели седмици на жилибон и тоблерон. А за стреса, особено по онова време – даже няма да коментирам. Никога не съм боледувала, да чукам на дърво… и доста се изплаших. “Какво трябва да направя?” – попитах. Докторът каза, че като начало задължително ми трябва хранителен режим и почивка. И ето ме сега. Днес се чувствах като пристрастена на моменти. Искаше ми се да помириша шоколада и постоянно си представях как взимам 1 лъжица и бъркам обилно с нея и после наведнъж го изяждам. Но си казах, че няма да се поддам – ако ще да умра на масата. Забраних си всички подвеждащи мисли от типа на “Веднъж се живее” и “Нали е важно да съм щастлива”. И си повтарях, че това какъв живот имам зависи само от мен. Всичко си има цена. Стиснах зъби, изхвърлих всички изкушения. Аливедерчи в кофата за боклук и гледах да се разсейвам с нещо друго. Скоро моментното “неиздържане” отмина. Сега се чувствам много горда. Е, още си представям как изяждам 10 -20 лъжици, но вече не е толкова гадно. Сигурно скоро ще изчезне…“, написа тя.

Само ще уточним, че правописът й е запазен автентичен и ще напомним, че думата „аливедерчи“ е довиждане на италиански и в оригинал се пише Arrivederci, а на български-„ариведерчи“, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар