Мегз разби Мария на пух и прах: Парите ти да не са спечелени от песни?!

Гласувайте за статията

Мегз побесня за изявленията на Мария, обвини я, че не печели пари с пеене

Благотворителния жест на фолк певицата Мария и подигравателния й коментар към бизнес дамите във ВИП Брадър, накара Мегз да избухне. Певицата сподели, че е искала да предложи и на другите да се включат със средства в мисията, но Миглена Каканашева го прие като обида.

Изпълнителката и приятелката й се сдърпаха жестоко. А Мегз не издържа и попита фолк звездата „А ти твоите пари да не би случайно с пеене да ги спечели?“.

Повод за раздора между двете бяха коментарите на Мария, че бизнеса не иска да се докосне до лекия жанр и намека, че там парите също не са съвсем чисти. „Мария, а ти твоите, да не би да си ги спечелила с пеене?“, избухна Каканашева. Всички се втурнаха да успокояват изпълнителката, която побърза да изчезне от стаята. По-късно двете си размениха и номинации, очевидно все още вбесени една на друга.

Мария обаче не спря до там, а Джулиана Гани осъди Мегз. „Това, което каза беше брутално. Да намеква такива неща“, заяви плеймейтката. Очевидно всички бяха изтълкували думите на Каканашева, че Мария използва богати мъже, за да си осигури охолен живот. Докато други предполагат, че модната дизайнерка се е обидила на певицата, защото самата Мария печели доста солидни хонорари като рекламно лице. А не толкова като певица.

По-късно пред Цуни и Ваня Щерева, Мария заяви, че е била много зле финансово. „Продадох си бижутата, взеха ми колата, всичко в момента ми е на кредит“, изплака тя. Звездата сподели, че при раздялата с Гущеров най-много я наранил факта, че той не помислил и за миг за дъщеря й.

Мегз направи на пух и прах Мария във "ВИП Брадър"

Мегз направи на пух и прах Мария във „ВИП Брадър“

„Не й прати й един балон, не й се обади, не я потърси нито веднъж. Вместо това бе зает да ме навира в калта“, беснее фолк звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар