Мегз пъчи нови силикони на хип-хоп наградите (Вижте как се излага)

Гласувайте за статията

Мегз гордо пъчи новите си силикони, топ дизайнерката за първи път ги показа на хип-хоп наградите и лъсна по бельо

Мегз стана за резил на снощните хип-хоп награди. Шивачката от Раковски лъсна само по бельо и разходи новите си силикони. Заради които преди има, няма месец бе в болница.

Мегз цъфна най-безотговорно по средата на церемонията. Да се появи с час закъснение е нейна запазена марка. Така няма как да не съсредоточи върху себе погледите на присъстващите и всички да видят умишленото й дефиле. Докато премине през пълната с гости зала и се настани в едно от централните сепарета.

Мегз втрещи с фриволното си облекло. Тя бе накипрена с черен сутиен, съвсем прозрачна рокля отгоре и размъкнато на всички страни яке.

Дизайнерката промотитра чисто новите си придобивки. За първи път показа новите си гърди публично, а присъстващите не спряха да обсъждат новата й визия.

Въпреки, че Мегз се изложи с нескопосания си тоалет все пак гостите на церемонията бяха впечатлени, че хубавицата не е прекалила със силокона. Сложила си е много малко и гледката наистина бе впечатляваща, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Естествено имаше и злобни коментари по адрес на Каканашева. 100 кила я захапа, че се чувства по-важна от церемонията и я помоли да не пречи с присъствието си на наградите. Напук Миглена не побърза да се настани на мястото си. Забави се допълнително, а на лицето й се изписа видимо задоволство, че успя да най-безцеремонно да остане още малко под светлината на прожекторите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар