Мегз пръска 4 бона на месец за наем (Вижте огромните й харчове)

Мегз пръска 4 бона на месец за наем (Вижте огромните й харчове)
4 (80%) 1 vote

Мегз пръска пари като луда, само наемът за луксозното й жилище е 4 хилядарки

Мегз има огромни харчове. Тя пилее пари на поразия. Съквартирантката от новия сезон на ВИП Брадър се похвали с луксозния си дом в предаването „Черешката на тортата”. Оказва се обаче, че жилището й не е нейна собственост,  а е под наем.

Вместо да направи разумна инвестиция на парите си, които печели от дизайнерската си дейност Миглена Каканашева хвърля на вятъра по 4 бона всеки месец. Но пък наистина се чувства комфортно в баровски лукс и нехае, че я критикуват.

Мегз винаги е твърдяла, че скъпарският и луксозен живот си е неин и може да прави каквото си поиска с парите си. По нейни сметки за да поддържа лъскав начин на живот топ дизайнерката харчи по 50 хилядарки на месец, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

Живее на широко  и има редки пръсти, но не се изживява като богаташка. Истината е, че всяка стотинка сама си е спечелила. Фирмата й се развива добре и прави завиден оборот.

Мегз признава, че е от рисковите играчи. Взема дръзки и смели решения. Въпреки, че не винаги е разполагала с толкова средства обича да пилее и да харчи. Скандалната брадърка признава, че с лека ръка може да заложи всичко на една карта. Такъв е хазартния й нрав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар