Мегз проговори за операцията на бюста: Нещата се усложниха, загубих много кръв (Вижте защо си сложи силикон)

Гласувайте за статията

Мегз разкри защо е решила да си сложи импланти

Мегз е преживяла доста тежко операцията по уголемяване на бюста си

Мегз проговори за първи за операцията на бюста си. Изненадващо за всички дизайнерката реши да си сложи импланти в гърдите, въпреки, че дълго време твърдеше, че се харесва естествена. Пред камерите на „На кафе“ тя разкри как е минала интервенцията и защо изобщо се е подложила на нея.

Тя е взела решението да легне под ножа само за три дни. Причината била в рязката смяна на килограмите, които преживяла в последно време. Притеснявала се, че те ще смалят бюста й, затова си сложила импланти. Тя никога не била против пластичните операции, но смята че те трябва да се правят с мярка. Не харесва огромните цици, които оприличава на дини, затова се спряла на малко кубици, с които да се чувства добре.

Мегз силиконСамата операция се оказала по-тежка от очакваното. Тя си сложила по 220 кубика, но се наложило да пази болничната стая цели шест дни. „По принцип пациентите след такава операция се изписват за един ден, но при мен не се случи така”, призна бившата съквартирантка в „На кафе”. Тя загубила твърде много кръв и трудно ставала от леглото след корекцията. Лекарите обаче били изключително отговорни и грижливи и днес Каканашева се чувства прекрасно.

Тя обаче продължава да носи специалния сутиен, задължителен след подобни интервенции, който сваля само в изключителни случаи, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар