Мегз преди корекциите – от мило момиче до самозабравила се звезда (Вижте как се промени – Снимки)

Гласувайте за статията

Мегз се е променила до неузнаваемост от престоя си в Къртицата до днес

Мегз не само е променила визията си, но си е повярвала, че е много голяма работа

Мегз се е променила до неузнаваемост от първата си поява в публичното пространство до днес. И не става въпрос само за огромните корекции във визията й, но и за поведението й. Много от зрителите си спомнят милото момиче от първия сезон на Къртицата по ТВ 7. Тогава все още неизвестната Миглена Каканашева от Раковски не беше си коригирала зъбите, не беше си издула нелепо джуките и скулите и нямаше екстеншъни.

За соларна лампа за лицето пък и дума не можеше да става. И не само това. Дизайнерката се държеше изключително мило и земно с останалите участници, като дори не пропускаше да се усуква около популярните участници. Всички помнят заигравката й с рапъра 100 Кила, която очевидно е била с цел добиване на популярност.

Мегз преди корекциитеОт тогава насам Каканапева се е изменила на 100%. Тя се е подлагала на куп пластични операции като резултатът е по-скоро спорен. За поведението й няма какво да коментираме.

Пишман дизайнерката се е вживяла, че е уникална бизнес дама и едва ли не най-голямата звезда в България. С която всички останали са длъжни да се съобразяват. Понеже стоят по-долу от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар