Мегз попиля Сузанита с разкрития: Уволних я, защото се дрогираше до безсъзнание! (Още потресаващи признания)

Гласувайте за статията

Мегз разкри защо е уволнила Сузанита, дъщерята на Орхан Мурад се дрогирала до несвяст, поведението й било неконтролируемо

Мегз проговори за скандала със Сузанита. Тя призна, че отстранила дъщерята на Орхан Мурад от уеб риалитито „Инстакуин” заради системното й дрогиране с наркотици.

Мегз твърди пред столичен седмичник, че като отговорен човек не може да толерира такова поведение. Особено когато едно 15 годишно дете приема наркотици и изчезва да си прави голи снимки. Опита на продуцентите да поговорят с лолитката останал без успех. Според водещата е недопустимо да се показва на младежката аудитория какво прави Сузаните.

След като изключиха малката Мурад от риалитито тя побърза да наругае Мегз. Нарече я бобър и „баба ми Мегз”. С което нарани Каканашева. Дизайнерката я смяташе за близка приятелка и споделя, че дни преди скандала малката й се кълнала в любов като твърдяла, че само тя я разбира.

Меглена Каканашева е в потрес от Сузанита. За която признава, че не е очаквала такива ексцесии от нея. „Намирали сме я в пълен несвяст и тотално неадекватна”. Тя не може да разбере и да оцени, че сме се опитвали да правим всичко за нейно добро, продължава с шокиращите си разкрития Мегз.

Проблемът на Сузанита се корени в нейното детство, продължава с откровенията си дизйнерката. Според нея още на 11-12 години момичето си е правило голи снимки във Фейсбук. Още тогава лолитката усетила твърде много хейт срещу себе си.

На Миглена Каканашева споделила, че още тогава изпитала желание да мачка хората, които са я мачкали, предават от pik.bg.

В заключение Мегз казва че е много тъжно едно дете, каквото е дъщерята на Орхан Мурад да расте с усещането, че ако не гази, ще сгазят него. А чрез наркотиците бяга от реалността, категорична е Каканашева.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар