Мегз официално с Демир Доган на рождения си ден (Снимки от партито)

Мегз официално с Демир Доган на рождения си ден (Снимки от партито)
3 (60%) 2 votes

Мегз официално представи мъжа до себе си на рождения си ден

Мегз вече не крие кой е човекът до нея

Мегз официално представи мъжа до себе си на рождения си ден. Популярната дизайнерка използва личния си празник, за да се покаже с половинката си.

Тя отпразнува 27-мия си рожден ден в лъскав столичен хотел с тесен кръг приятели. Този път партито не беше грандоманско или снобарско, както сме свикнали да се изхвърля обикновено Каканашева.

Атмосферата изглеждаше изискана и задушевна – само Мегз и най-близките и хора. Дори всички видове плеймеитки, поп-фолк диви, модели на килограм, Ангелите й, Криско, ТИТА и всички медии липсваха, което показва, че Каканашева не е търсила показност и ПР-и поне този път, а е решила да се забавлява като нормален човек.

МегзКъсно вечерта след 1 часа Каканашева публикува две кратки клипчета от самия празник. На тях се виждат шепа близки хора, сред които поп-фолк певицата Мария и Александра Богданска. А един от гостите има стикер на лицето си, за да не се разпознава кой е. По всичко личи, че това трябва да е мъжа до Мегз. Вижда се добре сложена/слаба фигура и бяла риза.

Мъжа се държи сдържано и леко дистанцирано от целия шум на масата. Което говори за сериозност, обноски и етикет за разлика от останалите, които само се хилят.

Запознати са категорични, че става въпрос именно за Демир Доган, за когото от месеци се говори, че е мъжът до дизайнерката. Визията на мистериозния мъж поразително наподобява тази на сина на Ахмед Доган, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар