Мегз омая Иво Аръков (Бившият на Мика Стоичкова не сваля ръцете си от нея – Фото)

Гласувайте за статията

Мегз успя да омае Иво Аръков, актьорът неприкрито я сваля

Дизайнерката Миглена Каканашева успя да омая известен хубавец. Няма да повярвате как сексимволът и мечта на всички дами – Иво Аръков е като обладан от модната принцеса.

В събота МЕГЗ беше гост в предаването му “Мармалад” и очеизвадно Аръков не спря да прави комплименти на Каканашева. Нещо повече без никакво притеснение ТВ водещият сграбчи МЕГЗ в мускулестите си ръце още при влизането ѝ и няколко минути не искаше да я пусне. Наложи се Радост Драганова и другият гост – влогърът Балан да ги разделят. Но и това не беше достатъчно на талантливият актьор – минути по-късно той помоли Балан да си сменят местата, за да стои по-близо до амбициозното миньонче.

Мегз и Иео Аръков

Снимка: ХотАрена

Всичко това видимо не притесни Мегз. Тя се смееше и сякаш бе свикнала с вниманието на Аръков. Злите езици говорят, че мускулестият красавец отдавна ухажва младата бизнес дама. В социалните мрежи той харесва всеки неин пост. Дори се шушука, че често ѝ пращал смс-си. А на светски събития двамата никога не пропускат да стоят един до друг, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар