Мегз омая бившия на Мария (Той не спира да я сваля – Пълни подробности)

Гласувайте за статията

Мегз успя да омае бившия спонсор на Мария

Мегз отново влезе в конфронтация с чалгаджийката, макар и индиректно

Мегз омая бившия на Мария! В светските среди все по-упорито се шушука, че Ангел Танев, по-известен като Свинаря, е луднал по дизайнерката. И прави всичко възможно, за да я вкара в леглото си.

Свинаря забелязал Каканашева още във ВИП Брадър. Той бил изумен от характера й и коментирал, че досега не е виждал такава жена. Независимостта на Мегз много впечатлила бизнесмена и той всячески искал да се запознае с нея. Започнал да опитва, чрез приятели, които да я заведат на гости в палатите му в Стара Загора, където всяка вечер той се забавлява в компанията на чалга изпълнители и купища красавици и манекенки. Каканашева не искала да обиди Свинаря и тактично се правела, че не забелязва упоритите покани.

Свинаря, обаче, бил свикнал винаги да получава всяка жена, която поиска и не се отказвал. Той започнал да ухажва Мегз със скъпи подаръци и цветя. Каканашева се преструвала, че не е на адрес и тактично молила рецепционистите в скъпия хотел, в който живее да връщат всичко.

МегзЗлите езици коментират, че Мегз го прави нарочно, защото е завършила психология и много добре знае как да вземе акъла на един мъж. „Това е единственият начин да подлуди мъж, който всяка вечер има по 10 красавици до себе си“.

Решихме да попитаме за мнение и самата Мегз. Явно в добро коледно настроение тя благоволи да вдигне телефона. Каканашева изпадна в шок и истерия като чу въпроса ни. „Луди ли сте?? Да не сте посмели да свързвате името ми с подобни истории“ – крещеше Мегз преди да блъсне телефона.

Защо хлъднокръвната Мегз толкова се ядоса след въпроса ни и защо толкова упорито не иска историята да се тиражира предстои да разберем. Една от версиите е, че Каканашева крие историята и се опитва сама да се оттърве от Свинаря, за да не стигне до ушите на силен мъж в живота й, който я спонсорира и който най-вероятно познава Свинаря. Мегз е хитра и не иска проблеми и излишен шум, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар