Мегз обяви гладна стачка във ВИП Брадър (Вижте поредния й опит да се прави на интересна)

Мегз обяви гладна стачка във ВИП Брадър (Вижте поредния й опит да се прави на интересна)
5 (100%) 2 votes

Мегз за пореден път не понесе да не е център на внимание

Мегз обяви гладна стачка, издържа точно 11 часа

Мегз за пореден път доказа във ВИП Брадър, че изпада в нервни кризи, ако не е център на внимание. Пишман дизайнерката не понесе, че продуцентите я отсвириха от шоуто и я превърнаха във Фантома на Къщата. Заради нежеланието й да участва в мисии и да се съобразя с правилата на живот в нея. Както правят останалите съквартиранти.

Тъй като Каканашева не крие, че се има за нещо повече от тях, тя реши, че е под достойнството й да не носи „уникалните“ си дрехи. Затова Брадърът й ги отне. Естествено, особнячката Миглена реши, че ще е много яко да нареже някой от чаршафите в спалнята и да го превърне в поредното си творение. Но получи забрана да унищожава имущество на продукцията.

МегзВ крайна сметка Мегз не издържа, че е напълно игнорирана и изпадна в поредната си истерия. Придружена с рев, сополи и този път – отказ да излезе от Изповедалнята и да приема храна и вода.

Дизайнерката се затвори в стаята, легна на дивана и заяви, че няма да се храни и пие. На опитите на останалите звезди да й занесат храна и вода и да я накарат да хапне, тя отвръщаше с физиономия на мъченик.

В крайна сметка протестът й издържа цели 11 часа, след които тя реши, че все пак е гладна и трябва да яде. А и видя, че никой не се впечатли особено от театрите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар