Мегз не си маха грима дори и нощем (Дизайнерката с ужасен комплекс, че е грозна без макиаж)

Гласувайте за статията

Мегз е толкова вманиачена по външния си вид, че често изпада в крайности.

След като видяхме Мегз без капка грим и никакви екстеншъни заради мисия във ВИП Брадър, надали друг път ще имаме подобен уникален шанс. Тогава Каканашева успя да демонстрира неподозирана воля и да пречупи инатливия си характер. Така доказа, че с грима е по-склонна да направи компромис, отколкото с облеклото си.

Но май и това нейно храбро решение в било по-скоро рекламен трик и изтъкване пред останалите съквартиранти и зрителите. Причината, която ни кара да мислим така, е обичайното отношение на Мегз към разкрасителните средства. Както вече нагледно демонстрира, тя е влязла в Къщата с цял арсенал гримове, достатъчни да се преобразят няколко футболни отбора от красавици.

Разбира се, всичко това е отново с онази рекламна цел. Същата, заради която саботира и не една мисия. Докато Каканашева поне спи с розова пижама, а не с нейните дрехи, то макиажът така здраво се е сраснал с кожата на лицето й, че направо е плашещо! Дани Петканов разкри в един от репортажите си от Къщата, че дизайнерката има навика да спи с грим.

А за човек, който има претенции да разбира не само от мода,

но и от разкрасителни средства, това си е направо озадачаващо. Всяка жена знае, че да не си махнеш грима вече си е истинско убийство за кожата. Но явно за Мегз е убийство за самочувствието, ако камерите ежедневно я заснемат заспала, подпухнала и без цялото това контуриране и всички други помади по лицето й, пише blitz.bg.

Кадрите на спящата Каканашева определено са доста озадачаващи. Тя не стига че го играе Спящата красавица с пълно грим снаряжение по лицето си, но и едва се намества в неудобни пози заради изкуствените си коси! Това накара съквартирантите единодушно да я обявяват за не по-малко нечистопълна от шеф Петров.

Мегз се подвизава денонощно с тежкия си грим

Мегз се подвизава денонощно с тежкия си грим

За разлика от Мегз, Енджи Касабие, Джулиана Гани и Алекс Богданска спят без капка грим. Докато те се будят с напълно натурална визия, Коко Шанел от Раковски сякаш е готова само да скочи от леглото и да позира за фотосесия! Е, поне не създава неприятни емоции на съквартирантите само сутрин…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар