Мегз натирена от ВИП Брадър още преди старта? (Вижте как се издъни)

Гласувайте за статията

Миглена Каканашева – Мегз си навлече гнева на Големия брат.

Новият сезон на ВИП Брадър започва следващият месец и Мегз е едно от най-спряганите имена за съквартирант. Разбира се, нищо не може да бъде на 100% сигурно до старта на риалитито. Но все по-сигурно става, че Каканашева май-май ще се размине с участие в предаването, и то по своя вина!

Както е известно, доста преди началото на предаването бъдещите съквартиранти подписват своите договори с продукцията. В тях са упоменати всички техни одобрени претенции, както и изискванията и задълженията, които продуцентите са им поставили. Едно от най-важните сред тях е да не издават по какъвто и да било начин, че ще бъдат част от продукция до нейното начало.

Да, обаче, Мегз трудно се подчинява на заповеди! Въпреки че е била подписала договор с Тупарев и съответната клауза съществува с него, тя не е сметнала за необходимо да я изпълни. Дизайнерката започнала да се хвали, че е поканена за ВИП съквартирант и се е съгласила да приеме предизвикателството. Вече за никого не е тайна, че Каканашева е сред селекцията за новия сезон.

Това изтичане на информация е вбесило много продуцента. Сега той умува дали да наложи парична санкция на приказливата Мегз или направо да прекрати договора си с нея. Но, нищо чудно тя да си е опекла работата и договорът да е по-изгоден за нея, отколкото за Тупарев, пише blitz.bg.

Мегз май сама се прецака

Мегз май сама се прецака

Дизайнерката стана хит с куризното си участие в „Черешката на тортата“. Само за един час в национален ефир тя накара всички да говорят за нея в продължение на седмици. Затова и продуцентът на ВИП Брадър реши, че тя ще е добро попадение за новия сезон. Но, както е тръгнало, май ще си има доста разправии с вироглавата Мегз

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар