Мегз напуска ВИП Брадър! Дизайнерката реве, че няма фризьор (Вижте какъв цирк спретна)

Гласувайте за статията

Мегз сътвори жесток цирк в лайфа на ВИП Брадър

Мегз се издъни жестоко с нелепите си претенции и капризи

Мегз напуска ВИП Брадър! Поне такава заявка даде дизайнерката по време на лайфа снощи. Когато реши да чупи стойки и фасони пред продуцентите. Като им заяви, че не иска повече да остава в Къщата. А причината се оказа изключително нелепа.

Оказа се, че дизайнерката е влязла в шоуто с перука. И русата коса не е нейната. Като уговорката е била дизайнерът й да влезе и да й я махне. Това обаче не се случи, тъй като коафьорът не успял да отиде до Нови хан.

Това предизвика същинска буря от страна на Миглена. Която изпадна в истерия и заяви, че иска да напусне Къщата, понеже продуцентите не си спазвали уговорките към нея.

МегзНещо повече, в знак на протест тя се закотви на диванчето в Изповедалнята и дори отказа да отговаря на въпросите на Големия брат. Каканашева се разрева, че перуката й разранявала косата, фибите се забивали в главата й и й причинявали болка. За капак самата тя ровела в перуката си и допълнително си причинила дискомфорт.

Очевидно всичките й капризи дойдоха в повече на ВИП Брадър и гласът зад кадър й заяви просто да спре да рови в перуката.

Като я попита дали смята, че влизането с подобен аксесоар в Къащата е било добра идея.

Ники Кънчев също не устоя на изкушението да подиграе Мегз заради суетата и претенциите й. Като цяла вечер говореше за „Перука-гейт“.

На всичкото отгоре се оказа, че въпросната перука е закрепена с водно лепило на главата й. Т.е. едно влизане в банята и перуката ще падне съвсем лесно и ще спре да причинява дискомфорт на дизайнерката.

Тя обаче държеше да си спретне цирка, очевидно от желание да привлече внимание към себе си, коментират зрителите…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар