Мегз наглее след ареста: Румен Рончев е моят мъж! (Той публично заяви, че не иска да я познава)

Гласувайте за статията

Мегз продължава да твърди, че Румен Рончев е нейният мъж, той не ще и да я чуе

„Не съм разделена с Румен Рончев. Той е мъжът до мен. В момента всичко, което искам, е да излезе от ареста и да оправим проблемите в транспортния бизнес.“ Това ексклузивно призна Мегз, като за първи път проговори официално след съдебните си драми. В началото на годината тя се забърка в куп неприятности, като бе разпитвана заради застрахователна измама с гаджето си Рончев.

Междувременно официалната съпруга на бизнесмена Зорница заяви в съда, че Мегз е била само любовница на Румен и се опитва да открадне семейния транспортен бизнес. Самият Рончев също се разграничи от уж любимата си Мегз.

Мегз и Румен Рончев

Снимка: Гугъл

Дизайнерката, която има и наложена глоба за това, че мамила клиентите си с евтини платове, продължава да твърди, че изкарва парите си с честен труд. С Рончев заедно управляват транспортния бизнес и драма между тях няма.

Скандална Каканашева твърди, че Румен е първата й истинска любов. Преди това тя се опитвала да скрие от гаджетата си, че разполага с пари и собствен бизнес.

„До много скоро се страхувах да разказвам на мъжете, че успявам. Правех се на по-малка, отколкото съм. Ходех на срещи с такси и не давах да ме взимат от нас, за да не видят къде живея. Сега вече не правя така, то не е и много възможно заради огромната популярност“, разказва Мегз, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар