Мегз лъже за бедното си детство! (Вижте в каква огромна къща е израснала – Снимки)

Мегз лъже за бедното си детство! (Вижте в каква огромна къща е израснала – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Мегз лъже най-нагло, че е израснала в голяма бедност

Къщата на Мегз в Раковски е същинска прогимназия, а тя твърди, че е расла мизерно

Мегз лъже доста нагло за уж бедното си детство. Дизайнерката много обича да разказва как е израснала едва ли не в страхотна мизерия, живяла е страшно бедно и е тръгнала от пълната нула. Интересно обаче как, ако е била толкова бедна, родният й дом в Раковски прилича на прогимназия, както е изразът.

Камерите на „На кафе“ за първи път посетиха родния дом на Каканашева. За учудване на Гала в Раковски Каканашева ги посрещна не в мизерна къщурка, а в голяма четири етажна къща с метални порти и двор. Обзавеждането на къщата също не изглеждаше да е сиромашко. По стените имаше картини и старинни украшения. А мебелите бяха от масивно дърво в червено и кафяво.

Екипът на Гала реши да не засяга темата за разминаването от разказите на Мегз и действителността, явно, за да не я злепостави в ефир и се съсредоточи върху детството на красавицата.

МегзМайка й показа нейни снимки като дете и сподели, че е имала характер още докато е била в корема й. Мегз искала да излезе още в 4-тия месец и се наложило майка й да бъде в болница до 9-тия за задържане. После пък когато дошъл момента на раждането, твърдоглавата Мегз решила, че няма да излиза и майка й се борила 7 часа с раждането. Накрая красавицата се родила полумъртва и без да изплаче и се е наложило да я спасяват със системи.

Майка й сподели още, че Мегз е била палаво дете, което вечно се е подстригвало само, гримирала се и носела дрехите й от 4-годишна. И никога за нищо не е искала разрешение, а правела каквото й хрумне сама, както е и днес, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар