Мегз на лукс почивка в Дубай на аванта (Вижте кой я глези като принцеса – Снимки)

Гласувайте за статията

Бизнесът на Мегз приключи, ала приятелствата ѝ разцъфтяват

Дизайнерката Миглена Каканашева, която всички познават като Мегз, успя да отиде в Дубай на аванта. По всичко личи, че почивката ѝ в арабския рай е излязла съвсем безплатно. На практика Мегз е била на гости на своя приятелка. Въпросната персона се подвизава от години в столицата на лукса и не спира да демонстрира охолен начин на живот. Именно Драгана Спасовска приютила вярната си дружка и съумяла да ѝ осигури подслон, забавления, заведения и пр. така, както подобава на принцеса.

Мегз се вихри в Дубай на аванта

Мегз се вихри в Дубай на аванта
Снимка: инстаграм

Как са се зародили отношенията между двете, не е съвсем известно. Резултатите за Каканашева обаче са повече от блестящи. Почивката в Дубай безспорно изисква страшно много финансов капацитет, а не е ясно дали Мегз може да си го позволи. След като приключи с бизнеса си, вероятно известно време ще ѝ се налага да посвива бюджета. Какво по-хубаво от това, ако в най-подходящия момент се появят още по-подходящи приятели?

Каканашева умее да си прекарва добре

Каканашева умее да си прекарва добре
Снимка: инстаграм

Ваканцията, макар и само за няколко дни, със сигурност е добра възможност за Каканашева да смени обстановката. Предвид шокиращите обвинения, които тя отправи към Карбовски, определено се нуждае от почивка. Ако наистина пък водещият смята да я съди, Дубай е чудесна дестинация за събиране на сили за предстоящите перипетии. Драгана Спасовска явно се е намесила в точния момент. Двете се възползвали максимално от времето си заедно. Возили се в поръчков мерцедес, обикаляли баровските заведения в меката на парите, пише още hotarena.net.

Нощните клубове, разбира се, също били на тяхно разположение, при това в компанията на най-скъпото шампанско „Дом Периньон“. Коктейлите пък не напускали масата им и когато дамската компания отмаряла по плажовете на митичния Дубай. Както изглежда, Мегз е изживяла своята арабска приказка, пък макар и на гости.

Мегз не е пропуснала и плажовете в емирството

Мегз не е пропуснала и плажовете в емирството
Снимка: инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар