Мегз от „Къртицата“ яхна джип за половин милион от Демир Доган?

Гласувайте за статията

Мегз от „Къртицата“ се похвали с чисто нов мощен джип, придружен с обяснение в любов.

Мегз от „Къртицата“, която за няколко години се трансформира доста успешно от риалити героиня в една от най-хитовите родни дизайнерки, в последно време все по-настоятелно се спряга със сина на Ахмед Доган – Демир. След като преди месеци развали годежа си със Стефан Говедаров, най-сочната клюка я свърза именно с политическия наследник. Засега все още няма конкретни доказателства за отношенията им, но е повече от явно, че някой доста усилено сваля дизайнерката и никак не пести средства с тази своя мисия.

Наскоро Мегз от „Къртицата“ и Демир бяха засечени на романтична вечеря в столичен ресторант с доста скъсена дистанция помежду си. Последната снимка, която Миглена публикува в профила си в социалната мрежа, събуди с нова сила твърденията, че Доган-син е пленил сърцето й и не спира да доказва любовта си към нея с все по-скъпи жестове.

На снимката Каканашева позира учудена до огромен черен джип, любим из мутренските среди. На предното стъкло на внушителното возило на стойност близо половин милион лева старателно са подредени букви, изписващи „Обичам те“. Това ако не е обяснение в любов, здраве му кажи! Снимката вероятно е направена след завръщането на Мегз от „Къртицата“ от филмовия фестивал в Кан. На нейният любим му е домъчняло и е решил да я посрещне както подобава за една истинска успяла дама, пише hotarena.net.

Мегз от "Къртицата" с подаръка си

Мегз от „Къртицата“ с подаръка си

Лъскавата и ултра скъпа изненада я е чакала пред дома й. Дизайнерката обаче не разкрива кой е нейният автор и не можем да сме 100% сигурни, че е именно Демир. А и самата Миглена печели повече от добре, за да може сама да си го позволи, но тогава как да си обясним посланието? Където и да е истината, факт е, че Мегз от „Къртицата“ е повече от успешна в бизнеса си, а явно и в любовта и затова буди завист у мнозина.

Дизайнерката на червения килим в Кан

Дизайнерката на червения килим в Кан

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар