Мегз крие скандална афера с Брендо! (На него ли дължи бизнеса ли?)

Гласувайте за статията

Мегз може да се кълне в бизнеса си, но „пропуска“ много важни подробности за него.

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз не веднъж доказа във ВИП Брадър, че за нея няма нищо по-свято и важно от бизнеса й. Направо да й повярва човек, че е започнала от нулата в таванското помещение. А после съвсем сама е стигнала до настоящото си положение. Да, ама не! Истината за фабриката за дрехи на Меги и нейното минало в любовен план определено е изненадващо.

Със сигурност мнозина подкрепят твърдението, че зад гърба на Мегз стои мъж с много пари, които финансира нейните начинания с дрешки и козметика. А докато тя категорично и разпалено отрича това да е истина, лъснаха скандални пикантерии за дизайнерката. Името на Каканашева все по-упорито се свързва с кокаиновия крал Брендо. Всичко, обаче, е в минало време.

Преди години, когато бе позната като Меги от „Къртицата“, бизнес дамата от Раковски по неведоми пътища се е оказала в ролята на любовница на Евелин Банев. Разбира се, в замяна на ласките, с които го е дарявала, е получила солидно финансиране, с което да постави основите на марката Megz.

Така че, не родителите на Каканашева, а нейният любовник от подземния свят е

„виновник“ за това тя да изкарва десетки хиляди на месец днес. Майка й и баща й и да искат нямало как да я спонсорират, защото са обикновени хора с обикновени доходи. За да избяга от беднотията, която видимо я отвращава, Мегз решила да стане държанка на мафиота, за да постигне целта си.

Тя се запознала с Брендо случайно, в обща компания в курорта Лозенец. Както добре знаем, дизайнерката не се спира пред нищо, когато иска да постигне нещо. Така тя сама се предложила за любовница. Скоро след това останала приятно изненадана колко щедър е Банев към нея, пише blitz.bg.

Мегз дължи много на Брендо, но не си признава

Мегз дължи много на Брендо, но не си признава

Бившите любовници и до днес поддържат приятелски отношения. Не е ясно само дали Каканашева цака процент на кокаиновия крал или той е направил добро и го е хвърлил на вятъра. Видимо е, обаче, че протекциите в подземния свят карат крехкото миньонче да се държи доста смело, без да се притеснява, че нещо може да й се случи. Мегз лъже, че сама е стартирала бизнеса си. Нека си признае кой е спонсорът й!“, гневят се зрителите на ВИП Брадър, длъжни да слушат измишльотините й постоянно!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мегз крие скандална афера с Брендо! (На него ли дължи бизнеса ли?)”

  1. КАТЯ

    окт. 25. 2017

    МИЛИ ХОРА НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОЗ КРАЙНИ МЛАДОСТА Е ЗА ГРЕШКИ СЛЕД ВСЯКА ГРЕШКА ЧОВЕК ИЗРАСВА АКО САМО КРЕТИКУВА МЕ И ХУЛИМ ТОВА И ЩЕ ПОЛУЧИМ А ТИ МИЛО МОМИЧЕ ДОНО ПРОЧЕТЕШ МОЯ КОМЕНТАР И РАЗБЕРЕШ ЧЕ Е МНОГО ХУБАВО ЧОВЕК ДА ОТСТОЯВА ПОЗИЦИЙТЕ СИ И МНЕНИЕТО СИ ТАКА ЧЕ ДА НЕ ВРЕДИ НА ХОРАТА ОКОЛО СЕБЕ СИ ЗА ДА ПОЛУЧИШ ЛЮБОВ И УВАЖЕНИЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ДАДЕШ УСПЕХ В БИЗНЕСА ТИ И В ЛИЧЕН ПЛАН

    Reply to this comment

Добавете коментар