Мегз като джигит на пътя (Вижте колко коли потроши)

Гласувайте за статията

Мегз троши автомобилите си на поразия, топ дизайнерката кара като джигит по пътя, не й пука за возилата

Мегз попадна в пореден пътен инцидент. След като камион и помля колата преди известно време тя се похвали, че се е забила в тротоар. Шивачката от Раковски, която облича звездите спукала гума. И докато усети и спре на място далече от опасност карала само по джанта до близката бензиностанция.

От снимките, които Каканашева пуска в социалната мрежа се вижда, че гумата й направо е разцепена и липсва част от нея. Калникът от пред се е изкривил. Заради сцепената гума е потрошила жестоко целия автомобил.

Както вече споменахме през лятото едва не си загуби живота когато тежко товарен камион помля предницата на колата й и двигателя отиде на вятъра.

И това не е всичко. Пишман шофьорката по време на пребиваването си във ВИП Брадър разкри пред съквартирантите, че се е сблъсквала с трамвай и автобус, предават от hotarena.net.

Освен пътните инциденти Мегз е и много нехайна спрямо лъскавите си возила. Тя сподели снимка, на която се вижда, че скъпарската й кола е покрита цялата с кал сякаш е била на сафари. Освен това много, много дизайнерката не се интересува от показателите на таблото. Преди няколко години джипът й за малко да изгори на магистралата защото не видяла предупредителните сигнали, които се появяват да заострят вниманието на разсеяните и нехайни шофьори.

Според злите езици разглезената Мегз троши колите си, които не струват жълти стотинки защото има кой да я обзаведе с нова само да проплаче.

Вижте още снимки на колите Мегз в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар