Мегз катастрофира, побърза да снима видео (Вижте как се излага)

Гласувайте за статията

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз претърпя катастрофа.

Вчера привечер Мегз се оплака от повреда в лъскавия си джип „Мерцедес“, подарък от Демир Доган. Тя потърси съвет от феновете си какво да прави. Видимо изпаднала в безизходица на връщане от фризьора си, Каканашева си навлече куп подигравки и квалификации относно интелектуалния й капацитет.

Явно за Мегз е било по-важно да се оплаче във фейсбук за повредата в колата си, вместо да вземем необходимите мерки. Тя просто е спряла в най-дясната лента на столичното Околовръстно и не е обозначила по надлежния начин, че е аварирала. А, само минути след това, камион е връхлетял върху колата й!

След кофти инцидента, който, за щастие, е минал без последствия, първата работа на дизайнерката бе… да снима видео за фейсбук. тя позира в същата тази кола, в която е катастрофирала преди минути. Но, тя така и не показа последствията върху „отнесената предница“, което породи съмнения, че май-май си прави евтин ПР.

Видеото с истерясалата и плачеща доста фалшиво и преиграно Мегз е гледано над 200 хиляди пъти. А коментарите под него също са хиляди, кой от кой по-груб. На клипчето на Каканашева въобще не й се разбира какво говори и това накара последователите й да поискат субтитри.

А по-директните направо я пратиха да се лекува! Преобладаващото мнение е, че никой нормален човек няма да тръгне да се снима и да си качва видеа минути след като е претърпял ПТП. Дори се появиха сравнение с феномена в социалните мрежи Мис Тигрова.

Феновете на Мегз се чудят дали е добре с главата

Феновете на Мегз се чудят дали е добре с главата

Едно е сигурно – с това видео Мегз загуби много от своите фенове, опитвайки се от един инцидент да си направи нелепа и неуспешна реклама. Въпреки това, всички отново говорят за нея, така че май желаният от нея ефект е постигнат, макар и падайки доста ниско!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мегз катастрофира, побърза да снима видео (Вижте как се излага)”

  1. bebs

    юли 27. 2017

    За кой ли път се убеждавам,че простотията ходи по хората?!?Кой нормален човек след нещо преживяно(даже не е и катастрофа за мен) ще прави клип???Момиче ходи се лекувай…..

    Reply to this comment

Добавете коментар