Мегз кара на успокоителни, припада по банки (Вижте как се съсипа)

Гласувайте за статията

Мегз втрещи последователите си с неадекватно поведение.

След като преди ден дизайнерката Мегз се оплака от катастрофа, която е преживяла, кошмарите й не стихват. Каканашева пусна ново видео на деня след ПТП-то, в което даде още шокиращи подробности за състоянието си. Още след първото клипче, заснето мигове след инцидента, феновете й я посъветваха да потърси медицинска помощ.

Явно тя наистина й е наложителна, защото здравословното и психическо състояние на Миглена продължава да се влошава. Тя засне новото видео по халат и с доста подпухнало лице. Обясни, че след деня на катастрофата, цялото й тяло я е боляло. Но не от физически травми, а от преживяния стрес. Въпреки това, тя се стегнала, защото има работа за върнеше.

Мегз се „похвали“ че е взела две дози от силно болкоуспокояващо преди да излезе да върши задачите си. След това се качила да шофира. Цяло чудо е как не е претърпяло още една катастрофа под въздействието на лекарството!

Все пак, Каканащева стигнала до крайната си цел – столична банка. На входа й, обаче, се строполила в несвяст пред погледите на десетки хора. Дизайнерката отдава това си състояние на стреса, но коментарите към видеото са категорични, че явно има друг, доста по-сериозен проблем!

Мегз заяви, че публикува всички тези видеа, за да покаже каква е цената на успеха в България. Да, тя върти успешен моден бранд и е бизнес дама с нюх, но явно последните й ПР стратегии малко куцат. Най-интересното е, че клиповете се появиха в официалната страница на бутика й. А тя е създаде със съвсем друга цел, не като личен блог.

Това накара десетки да възроптаят срещу Каканашева и да спрат да я следват в социалните мрежи. Дали наистина е толкова чувствителна и искрена или просто играе поза, оставяме на вас да прецените.

Но, няма спор, че драмите на Мегз станаха повод за груби подигравки, които сякаш сама си ги търси! Дизайнерката, обаче, има друга гледна точка над събитията и дори сподели умилително стихотворение, написано от неин фен с цел да й вдъхне сили…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар