Мегз и Румен Рончев като влюбени от старо време (Вижте ги в народни носии – Снимки)

Мегз и Румен Рончев като влюбени от старо време (Вижте ги в народни носии – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Мегз и Румен Рончев провокираха с фотосесия в народни носии

Топ дизайнерката Миглена Каканашева отново успя положително да изненада феновете си. Каканашева сподели прекрасни кадри в социалните мрежи, на които тя и мъжът на сърцето ѝ – транспортният бос Румен Рончев позират с народни носии и ни връщат към традициите. Двамата влюбени са облечени в изящни, традиционни тракийски носии, които са истински празник за окото.

На стори МЕГЗ сподели и кратки видеа от фотосесията, придружени с една от най-хубавите ни народни песни “Мари како Тодоро”. Публикацията на Мегз събра много подкрепа и комплименти. “Абсолютно вярно”, “Подкрепям”, “Най-смисленият пост, който съм чел днес”, “Любовта, с която те гледа е безценна” и “красота” са само малка част от коментарите в инстаграма на Каканашева.

Мегз и Румен Рончев

Снимка: ХотАрена

Типично в нейн стил МЕГЗ написа и дълъг, предизвикващ размисли статус на тема – почитане на родните традиции и обичаи и приемане на модерното и новото, пише hotarena.net. Публикуваме целия текст без редакторска намеса:

Аз съм българка, но и католичка. Завърших хуманитарната гимназия в Пловдив, която е еталон за профил история и литература, но после взех висшето си образование в Англия с модерната специалност психология. Изкарвам си парите основно от влиянието, което имам в социалните мрежи и имам риалити за инфлуенсъри. Но в същото време съм производител и работодател в България. Ежедневно се вдъхновявам от чужди тенденции и течения. Но се прекланям и обичам с цялото си сърце нашите традиции и обичаи. Избрала съм да живея в България, но искам да пътувам, да се уча и да опознавам света.

Затова днес на чуждия празник “Halloween” и в навечерието на един от най-светлите родни празници “Денят на народните будители” искам да ви споделя, че не разбирам защо на този ден винаги има разцепление с привкус ала – “който празнува не е истински българин и не почита родното”.
АЗ ИСКАМ И ДВЕТЕ.

Новото влиза все по-силно в живота ни и това да го приемем и да се развиваме с него е страхотно. Това, обаче, не означава да забравим историята, традициите си и онези, които дадоха живота си, за да имаме ние бъдеще. Аз лично искам да градя това бъдеще с най-доброто от чуждото и нашето ❤️”

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар