Мегз и майка й на почивка в Йордания (Дизайнерката рекламира палтата си насред жегата в пустинята – Снимки)

Мегз и майка й на почивка в Йордания (Дизайнерката рекламира палтата си насред жегата в пустинята – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Мегз използва дори ваканцията си, за да рекламира дрехите си

Дизайнерката Мигледна Каканашева – Мегз вече се чуди какъв евтин пиар да си направи. Преди няколко дни замина с майка си на почивка в Йордания, но дори и там успя да привлече погледите на всички туристи с безумните си изпълнения.

Оказа се, че пътуването зад границата не е само почивка, а отново рекламна цел. Местните и туристите се хванаха се биеха по главата при вида на нашенката, която най-спокойно се разхождаше в потресаващ вид.

Мегз

Снимки: Инстаграм

Въпреки жегата в Йордания, Мегз реши да се навлече с якета и палта. Но не защото й е студено, а за да снима новите си дрешки от колекцията, които след това да продава в сайта си. Хората се чудеха какво се случва и не можеха да повярват, че виждат момиче да е навлечено по този начин в адските горещини, пише show.blitz.bg.

Чашата на женствеността”, “Амфората на плодовитостта” – това са само малка част от думите, с които местните наричат причудливата скала зад гърба ми. Вярват, че тя е заредена с особена сила, свързана с женската изначалност. А мистичните шамани от пустинята Wadi Rum, пък твърдят, че могат да отключат женската ти сила срещу 20тина долара. Не съм скиптична. Напротив, обожавам подобни практики, свързани с женската ни енергия. И както може да си представите бях първа на опашката за шаманите. Срещу още 20 долара се сдобиваш с камък, съответстващ на цвета на женската ти енергия, който може да заровиш някъде около скалата докато се молиш за най-съкровеното ти желание като жена. Вярва се, че ако енергията ти е чиста, а сърцето добро, камъкът ти ще се съедини със “скалата на плодовитостта” и ще даде живот на мечтата ти.

Снимки: Инстаграм

Взех камъка, но един не ми стигаше, аз си имам две най-големи желания на света. “Имам нужда от още един камък, ще искам две неща от скалата”. Възрастната жена се усмихна. “От скалата не може да искаш нищо, дете. Дава само Алах. Но ти си чиста, а енергията ти е силна, затова отиди и просто тихичко се помоли. Смирение и търпение, Алах ще те чуе”. Благодарих, стиснах камъка си и излязох. Зарових го, молейки се тихичко и с всяка клетка на тялото си…. Знаеш какво искам повече от всичко. Моля те. Моля те. И също безплатните психологически училища за деца. Моля те“, пише Мегз в официалната си Фейсбук страница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар