април 19, 2024

Мегз и Джулиана Гани се хванаха за гушите в заведение (Всичко за резила)

https://kliuki.net/kliuki/megz-i-dzhuliana-gani-se-hvanaha-za-gushite-v-zavedenie-vsichko-za-rezila/153418 Kliuki.net
Мегз и Джулиана Гани се хванаха за гушите в заведение (Всичко за резила)

Мегз и Джулиана Гани се оказаха по едно и също време на едно и също място и това не завърши добре!

След излизането си от ВИП Брадър и Мегз, и Джулиана Гани берат плодовете на славата си. Каканашева започна да се подвизава като блогърка, да снима видеа и да прави срещи с младежи. Докато дизайнерката се преквалифицира в мотивационен лектор, то силиконката няма подобни високи претенции и продължава да се развива в добре познатата си сфера.
Джулиана Гани от няколко години се занимава с организиране на конкурси за красота. Поредният такъв се проведе преди дни в хитово заведение в Пловдив. За изненада на всички, в ролята на специален гост на надпреварата за най-красива студентка в града била Мегз.
Дизайнерката рядко се появявана подобен тип светски събития, защото явно са й под нивото и има доста по-важни дела за вършене. Но този път присъствието й вероятно се дължи на Джулиана Гани. Освен това се оказа, че девойките, борещи се за първото място, са облечени от глава до пети в дрехи на Мегз. А тя подобна реклама не пропуска!

Така Каканашева влезе в ролята на жури заедно с Алекс и Дани Петканови.

Събрала любимите си брадъри на поредното си събитие, силиконката явно не е и подозирала какво бомба се кани да избухне. Всичко вървяло по мед и малко, докато не дошло време за финалното гласуване и награждаването, пише hotarena.net.
Мегз, макара и дошла с добри намерения, няма как да пропусне възможност да блесне. В този случай повод стана разминаването в мнението коя девойка трябва да грабне приза на Най-красива студентка. Дизайнерката и организаторката Джулиана Гани се оказаха на различно мнение. Каканашева била поканена първа да даде своята специална награда на момичето, което най-много й харесва.
Тя излязла на сцената и категорично обявила за най-красива сред всички своята избраница Стеляна. Засипвайки я със суперлативи, тя оставила с отворена уста Джулиана Гани. Организаторката трябвало да обяви официалната победителка, която не е Стеляна.
[caption id="attachment_132276" align="aligncenter" width="300"]Мегз и Джулиана станаха за смях Мегз и Джулиана станаха за смях[/caption]
Оказва се, че и този конкурс бе бил нагласен, а близките отношения на фаворитката с шефовете на заведението принудили силиконката да й даде приза. Тази несправедливост така подразнила Мегз, че тя продължи да се заяжда с Джулиана Гани и в социалните мрежи, дразнейки я със снимки на Стеляна и послание "Моята Мис България".