Мегз изхвърля Гери Малкоданска от ВИП Брадър (Дизайнерката не може да диша синоптичката)

Гласувайте за статията

Мегз отказва да стои в едно помещение със синоптичката, от която открадна Демир Доган

Мегз не желае да стои във ВИП Брадър заедно с Гери Малкоданска

Мегз изхвърля Гери Малкоданска от ВИП Брадър! Дизайнерката е сред най-желаните лица от продуцентите на риалити формата, в който най-вероятно ще участва и красивата синоптичка. Това обаче изобщо не се нрави на Каканашева.

За никого не е тайна, че Мегз раздели Гергана Малкоданска и политическия наследник Демир Доган. Каканашева била повече от категорична, че ВИП Брадър трябва да избере или нея или красивата синоптичка. Искала подсигуряваща клауза с огромно обезщетение и право да напусне къщата, ако Гери е вътре.

От ВИП Брадър са бесни на дизайнерката, заради наглостта да се опитва да ги контролира. От една страна тя е едно от най-нашумелите лица, които не са участвали във формата до момента. Освен това тя предизвиква огромни реакции към себе си – критики и защити и веднага ще вдигне рейтинга до небето както в Черешката. От друга – на никой досега не е разрешавано да цензурира пъклените планове на скандалното реалити.

МегзПрипомняме, че Каканашева преговаряше с продуцентите на предаването още миналата година. Тогава тя ги побърка с какви ли не претенции като отделна стая, право да вижда мъжа на сърцето си веднъж седмично, право да работи от къщата, както и купища глезотии като гъши дроб, хайвер, морски дарове, без които красавицата не можела да издържи.

В крайна сметка не видяхме Мегз в къщата, защото буквално в момента на подписването, 2 седмици преди старта заявила на продуцентите, че иска да влезе по-късно, защото не смогва с работата си. Големият брат не можа да изтърпи безкрайния шантаж на първата ни дизайнерка и й отказа. А тя от гордост се заинати, отказа над 100 бона и действително не влезе, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Мегз изхвърля Гери Малкоданска от ВИП Брадър (Дизайнерката не може да диша синоптичката)”

  1. МИРО

    юни 26. 2017

    Tva Megz e tolkova grozno,4e prosto dumi nqmam!

    Reply to this comment

Добавете коментар