Мегз изхвърли Нора Недкова от риалити формата си (Всичко за жестокия скандал)

Гласувайте за статията

Мегз и Нора Недкова се изпокараха жестоко

Плеймейтката Нора Недкова вече няма да е част от риалитито на Мегз, с което стана ясно, че между двете е гръмнал огромен скандал. Русата амбиция така се развихрила, че г-ца Каканашева останала с пръст в уста.

Преди седмица самообявилата се за дизайнерка заяви, че се е заела със задачата да покаже на зрителите, че Нора има голямо сърце и друга, невиждана досега страна. Само няколко епизода по-късно, обаче, нервите на екипа на риалитито не издържали от противоречивите виждания за изявата на двете дами, които постоянно били в напрегнати ситуации по между си, научи HotNews.bg.

Мегз и Нора Недкова

Снимка: HotNews

Според запознати, в разковничето на скандала им стояло финансова гледна точка. Недкова видяла, че няма да получи и лев от цялото шоу, даже щяла да се увътри, затова и решила да се откаже. От друга страна Мегз я обсебвала с идеи как да се държи, какво да прави и прочее.

Изисквала също така да се облича само с нейни дрехи, които изобщо не били по вкуса на плейбойката. „Търпях, търпях, но накрая не издържах и си тръгнах“, отсякла устатата риалити фурия, „любимка“ на Валентин Кулагин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар