Мегз изплака най-голямата си болка на финала на ВИП Брадър: Жадувам за семейство и деца!

Гласувайте за статията

Мегз завърши трета на финала на ВИП Брадър, но спечели една голяма лична битка!

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз завърши на почетното трето място снощи. Свикнала винаги да бъде първа, тя прие бронзовия медал със сълзи на очи. Въпреки че видимо остана недоволна, че бе триумфира с приза Любима звезда на България, тя спечели още много симпатии с последните си мигове в Къщата.

Мегз бе изпратена топло от Тото и Марги Хранова, които останаха да се борят за победата. Дизайнерката реши да се възползва от своята последна минута между стените на най-известния дом в Нови хан. Емоциите отново надделя в крехкото тяло на Каканашева и тя избухна в сълзи. трудно бе да й се разбере какво говори, Но един нейни думи отекнаха в тишината на опразнената къща!

„Когато влязох в Къщата си пожелах да живея – тук ме научихте. Благодаря. Сега си пожелавам другата година по това време да имам истинско семейство и да бъда майка!“, каза през сълзи Мегз преди да напусне завинаги ВИП Брадър. Мигове след това бе посрещната като истински победител в студиото. Там изгледа емоционалното си видео с най-добрите моменти в Къщата.

Каканашева се сблъска за пореден път с въпроса дали има мъж в живота й, с когото да реализира тези свои мечти в близко бъдеще. Тя отново не пожела да отговори. Но, съдейки по реакциите й, със сигурност има обект на тези свои мераци. Дали Демир Доган ще стане баща на децата й, времето ще покаже!

Мегз се прероди във ВИП Брадър

Мегз се прероди във ВИП Брадър

А дизайнерката със сигурност няма защо да съжалява за третото си място на финала. Тя влезе като успешна и мотивирана бизнес дама, за която работата е целият живот. Но работохоличката Мегз излезе като нежната Миглена, чиито ценности и приоритети са обърнати надолу с главата! Сега тя не копнее само за пари и награди, но един ден и при нея да има кой да дойде и да й каже, че я обича. И не се срамува да си го признае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар