Мегз засенчи плеймейтки със счупен крак и рокля-уникат! (Всичко за премеждията й)

Мегз засенчи плеймейтки със счупен крак и рокля-уникат! (Всичко за премеждията й)
4.5 (90%) 2 votes

Миглена Каканашева – Мегз успя да си открадне от славата на плеймейтките.

Най-успешната дизайнерка за миналата година Мегз се превръща в звезда на всяко събитие, което удостои с вниманието си. Същото се случи и на партито на Плейбой в четвъртък, когато бе излъчена и мис Playmate All Stars. Типично в свои стил, Каканашева отново връхлетяла на събитието с обичайното закъснение, но този път си имала правдоподобно оправдание.

Оказва се, че за нея конкурсът е бил предшестван от куп премеждия. Мезг използва случая, за да се докаже за пореден път пред недоброжелателите, че напълно е заслужила признанието „топ дизайнерка“. Тя често е критикувана заради ниските цени на тоалетите си, които ги правят широко достъпни, за разлина от висшата мода.

Затова Каканашева реши да се появи на конкурса с рокля от много скъп плат, която си е ушила сама! За това се похвали самата тя в социалните мрежи. И допълни, че направата на тоалета й е отнела половин ден. Разбира се, непосредствено преди събитието. В сравнения с лъскавия и скъп тоалет, който привлече всички погледи, брандът на Мегз и е отнел пет години неуморна работа.

Именно затова тя смята, че прозвището „топ дизайнерка“ й е точно по мярка. Освен че показа индивидуалност и уникална рокля, риалити героинята демонстрира и сила на духа. Тя уважи поканата за конкурса, въпреки че е била със чупен крак. Подобен тип изпитания вече не я плашат особено и затова е преглътнала болката за пореден път, пише hotarena.net.

Мегз блесна в изящна рокля

Мегз блесна в изящна рокля

Дни преди конкурса Мегз сподели своето мнение, а именно, че не разбира какъв е този мерак за конкурс, в който всички се борят за второто място. Веднага всички прозряха в думите й подкрепа към Николета Лозанова, която несъмнено е най сред плеймейтките, независимо дали с лента или не!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар