Мегз заряза Демир Доган заради фризьор (Вижте как му се обясни в любов)

Мегз заряза Демир Доган заради фризьор (Вижте как му се обясни в любов)
4 (80%) 1 vote

Мегз посрещна 2017-та с нова любов и не пропусна да се похвали.

Дизайнерката Мегз отново е лудо влюбена. А избраникът на сърцето й не е Демир Доган, с когото е спрягана напоследък. Както едно работещо момиче, което е постигнало всичко само, Миглена Каканашева си е избрала едно работещо момче, с което има ежедневен контакт. Изненадващо или не, става въпрос за личния й фризьор Здравко Куманов.

Определено той е мъж, който знае как да накара Мегз да се почувства красива. И то не просто с празни думи и комплименти, а с дела. Здравко работи в луксозен салон в столицата за коафьора на Николета Лозанова Венелин Кондаков. Именно и там се запознават с Мегз, която вече не доверява визията си на никой друг. А откакто Куманов се грижи за нея, промените идват една след друга.

Разбира се, няма как да пропуснем старото поверие, че щом жена смени цвета на косата си, то следва и рокада в интимен план. При Каканашева, обаче, промените напоследък са толкова чести, че не можем да й хванем края. Последно тя заложи на перлено розовото и отново на своя любим „магьосник“.

Колкото и мнозина да не могат да повярват, че Мегз би се хванал с фризьор, толкова тя не спира да сияе, когато е в неговата компания. Освен това не пропуска да си направят някое и друго селфи, което после да коментира с куп сърчица. Двамата често кръстосват нощна София и въобще не се притесняват да демонстрират близост, пише hotarena.net.

Мегз залюби фризьора си

Дизайнерката хвърли бомбата навръх Нога година, публикувайки снимка с официална рокля от своята колекция, допълнена с мило обяснение в любов. А името, което бе отбелязала към него, не бе на Демир Доган, а на Куманов! „Смисълът на новата година изобщо не е в целуването с любимия, държането за ръка или даже някой да ти каже че те обича … А в това да се почувстваш значим, истински много, поне за един, дори и да не те е докоснал в 12… „

, заключи Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар