Мегз зарязала Рончев заради изневяра (Всичко за драмата)

Мегз зарязала Рончев заради изневяра (Всичко за драмата)
4 (80%) 1 vote

Мегз от декември е разделена с Рончев, изневяра белязала интимната им връзка

Мегз проговори за раздялата си с Румен Рончев. Тя направи емоционална изповед в социалната мрежа като публикува и последния си разговор с бившия си любовник.

От тях става ясно, че влюбените са се разделили в края на миналата година както и, че има намесена друга жена.

Любовната приказка на Мегз свърши
Снимка: Инстаграм

Дизайнерката от Раковски споделя, че за да няма повече слухове пояснява какво всъщност се е случило между тях.

Мегз признава, че с Румен се опитали да се съберат отново, след като майка му починала. Тогава той си татуирал името й, но отношенията им станали още по-зле. А както казва риалити звездата главната причина е несъответствие в моралните им възгледи за живота.

Каканашева признава, че има и други драми, за които смята да напише книга и предлага на феновете си да видят и последния им разговор, който е от преди седмица когато Миглена напуснала и общия им бизнес.

Снимка: kliuki.net

Дизайнерката допълва изповедта като признава, че от любов човек може да направи куп глупости. Преживяла голямото щастие както и много болка, отчаяние и накрая разруха. Мегз не съжалява за сълзите, които проляла за голямата си любов само, че осъзнала навреме, че носи отговорност не само за себе си, но и за други хора и затова трябва да постъпи честно и към себе си и към тях.

Миглена в категорична, че през последната година се е променила коренно, но мъжа до нея останал същия. С това обяснява трудното решение, което се наложило да вземе и смята, че е постъпила правилно. Въпреки, че в продължение на две години влюбената жена твърдеше, че е срещнала най-голямата си любов.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар