Мегз ексклузивно: Ревнивка запали магазина ми! (Вижте нейната версия)

Гласувайте за статията

Миглена Каканашева – Мегз реши да коментира палежа на магазина си в столицата.

В четвъртък срещу петък Мегз стана жертва на нагло посегателство. Бутикът й в Студентски град осъмна подпален. За щастие, щетите са само по вратата и витрините, така че работният процес не спря за дълго. Каканашева първоначално не пожела да разкрие своята версия, но след това проговори пред телевизионната камера на Нова.

Дизайнерката разкри, че и тя подкрепя версията на разследващите за личен мотив. Първоначално се е чудела кой може да я мрази толкова и е мислела за конкуренти. Но след това е стигнала до извода, че е по-логично криминалното деяние да е свързано с личния й живот. Обществена тайна е, че Мегз е жената до Демир Доган.

А за този факт й завиждат не една и две жени у нас. Преди да се залюби с нея, синът на Ахмед Доган имаше дълга връзка със синоптичката Гери Малкоданска. Каканашева не пожела да говори с имена, но сякаш сама насочи подозренията натам. Мегз смята, че мъжът или жената, поръчали вандалския акт, вероятно са били част от живота й. Явно не са могли да преживеят това, че тя вече има нови приоритети и други хора до себе си, пише pik.bg.

Разбира се, физическия извършител се различава от поръчителя. Охранителните камери са го заснели и сега е ред на разследващите да си свършат работата. А дизайнерката вероятно ще успее да си отговори сама кой стои зад палежа. При предишните два инцидента с бутика тя все е смятала, че са дело на пияни младежи, защото се намира в Студентски град.

Мегз знае, че е лично

Мегз знае, че е лично

След случката миналата седмица, обаче, е убедена, че е лично. Щетите възлизат на около 20 хиляди лева, които ще бъдат покрити от застрахователите. За свое спокойствие и за това на служителите си, Мегз ще постави физическа охрана в магазина. Надява се извършителят да бъде заловен не толкова заради нея, а за да осъзнае, че подобни действия не минават безнаказано.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар