Мегз досущ замяза на кукла Барби (Вижте на какво се подлага заради Демир Доган)

Гласувайте за статията

Мегз се превърна в копие на кукла Барби, в стремежа си да не изтърве Демир Доган дизайнерката е готова на всичко

Топ дизайнерката Мегз е на път да сложи в джоб всичките български подобия на куклата Барби. След като смая феновете си като премина в отбора на блондинките сега май ще изпадне в още една крайност.

Мегз се превръща в кукла Барби

Мегз се превръща в кукла Барби

Миглена Каканашева само преди няколко месеца скандализира с фрапантните си татуировки. Сега се носи слух, че заради последното си гадже ще изпадне в още една крайност.

На Мегз не й стига, че си оперира нослето. Ами е замислила и да си удължи бедрата. Защото вече най-големият й комплекс е, че краката й са къси. И винаги е причислена в групата  миньончетата. Далеч е дори от собствените си ангели. Които са слаби и с дълги крака, предават от  лидера в светските новини  hotarena.net.

Каканашева няма финансови притеснения заради успешния си моден бизнес. Мълвата разкрива, че дизайнерката търсела под дърво и камък доктори. Които да се заемат със сложната операция. Подобна интервенция си направи и Глория преди доста време. За да изглежда стройна.

Мегз въпреки, че е голяма професионалистка с нелепата си визия като нищо ще си спечели хорското недоволство. Злите езици я критикуват и се смеят, че ако си удължи краката и си натъпче някой друг кубик силикон като нищо може да е нареди до плеймейтките.  Не само да ги облича. Ами и самата тя да им грабне под носа титлата. С тази кукленска визия на Барби.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

з

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар