Мегз доказано лъже за уж успешния си бизнес (Вижте мръсните й далавери)

Гласувайте за статията

Мегз ще отиде на съд заради нечестните си схеми във „великия“ си бизнес

Мегз лъже най-нагло за имиджа си на успешна бизнес дама

Мегз доказано лъже за успешния си бизнес! От влизането си във ВИП Брадър пишман дизайнерката не спира да занимава и съквартирантите, и зрителите с това колко успешна бизнес дама е. И как съвсем сама е успяла да развие фирмата си.

Истината обаче е, че Каканашева изобщо не е постигнала успеха си по честен път. И е на път да си плати за това.
„Господари на ефира“ подготвят разследване за Миглена и фирмите й. До редакцията на предаването са били изпратени поредица от сигнали срещу онлайн магазина на Фантома в Къщата на „ВИП Брадър“.

Мегз Според един от сигналите има сериозно нарушение в посочената информация в сайта. „Недопустимо е на българския пазар да оперира електронен магазин, който да е без изрично посочено юридическо лице (фирмата). Това според Закона за електронната търговия е мегапрестъпление“, твърдят запознати.

Бебо Халваджиян, който работи в „Господарите“, също се възмути от схемите на Каканашена. Той публикува колаж във „Фейсбук“ със справка от Търговския регистър с всичките фирми на Миглена, които са… 26 на брой.

За да пести от данъци, дизайнерката прекратява дейността на фирмата си всеки път, щом оборотът й наближи 50 хиляди лева, и отваря нова. Така не се налага да регистира по ДДС, пише blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар