Мегз втрещи: Цял месец не се показах без грим на гаджето си! (Вижте признанието й)

Мегз втрещи: Цял месец не се показах без грим на гаджето си! (Вижте признанието й)
5 (100%) 1 vote

Мегз разкри, че в продължение на цял един месец приятелят й я е виждал само с професионален грим

Мегз говори открито за напрежението да е винаги блестяща

Мегз втрещи феновете си с признание. Успешната дизайнерка разкри, че в началото на връзката си с половинката си, в продължение на цял един месец той не я е виждал без грим. Тъй като тя му се е показвала само когато е гримирана и то професионално.

Мегз цял месец не се е показвала без грим на гаджето си

Мегз цял месец не се е показвала без грим на гаджето си

Признанието си Каканашева направи във връзка с избирането си за модна икона. Което, по думите й, освен признание, е и сериозна отговорност. Тъй като изисква да дава най-доброто от себе си и да се показва винаги в най-добрата възможна светлина.

megz-grim„Когато си популярен и следван от хиляди напрежението, което пада върху теб по отношение на външния ти вид е огромно. Винаги трябва да си интересен, в крак с тенденциите, красив“, откровена е настоящата блондинка.

Именно това е причината тя да пусне нените манекенки, известни като Ангелите на Мегз изцяло без грим по време на ревюто им. За да покаже, че една жена може да е красива и напълно натурална.

С поста си пък тя за пореден път провокира спекулациите кой е мъжът до нея.

Публична тайна, че Мегз неведнъж е засичана в компанията на сина на Ахмед Доган Демир. Който заряза манекенката Гери Малкоданска заради нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар