Мегз втрещи със самонадеяност: Аз съм най-достойната във ВИП Брадър, всички трябва да са като мен (Вижте как се изхвърля)

Мегз втрещи със самонадеяност: Аз съм най-достойната във ВИП Брадър, всички трябва да са като мен (Вижте как се изхвърля)
5 (100%) 1 vote

Мегз за пореден път показа, че егото й не познава граници

Мегз заяви, че трябва всички млади хора да й подражават, тъй като е пример

Мегз втрещи за пореден път с демонстрации на огромното си его. В последните дни преди финала на риалити формата съквартирантите трябваше да определят които от тях са най-достойни и най-недостойни да спечелят шоуто. Всички останали посочиха техните фаворити, но Каканашева заяви, че в Къщата няма по-достоен от нея.

Тъй като била минала през огромни препятствия и трудности в шоуто и никой друг нямало да се справи като нея. „Всички хора трябва да са като мен! Да отстояват себе си и принципите си“, заяви самозабравилата се дизайнерка.

МегзПрекалената й самовлюбеност успя да вбеси дори и ВИП Брадър и гласът зад кадър не издържа и я попита в прав текст дали не смята, че тя сама си е виновна за положението си в шоуто. Дори и това обаче не спря самозабравилата се Миглена. Която продължи със самоизтъкването.

Естествено, най-върлите й фенове побързаха да я защитят, че е истинска и наистина заслужава победата. Повечето от зрителите обаче останаха втрещени от егоцентризма й. „Намерете й психиатър по-бързо, това момиче наистина има нужда от помощ“, изумени са феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар