Мегз връзва Демир Доган с бебе! (Вижте как се издаде)

Гласувайте за статията

Миглена Каканашева – Мегз се подлага на пълна промяна напоследък.

Тя се изразява не само във визията, но и в поведението и отношението към живота, което има младата дизайнерка. Мегз само за година-две направи истинска революция в модната среда у нас. А сега бившата риалити героиня и настояща бизнес дама се готви за големи промени и в личния си живот. Напоследък тя не обича да говори много за него, но запознати издават любопитни подробности.

Каканашева все още е с депутатския син Демир Доган. Двамата се залюбиха, след като той би шута на Гери Малкоданска. Сега предпочита да стои далеч от медийния шум. Това не се отдава особено на Мегз. Тя, обаче, съумява да поставя преграда пред личния си живот. С последните си действия успява да породи доста пикантни слухове, които нищо чудно да се окажат истина.

Напоследък дизайнерката се сбогува с анорексичната си фигура. Тя качи няколко килограма и наля пикантни форми, за каквито доскоро можеше само да си мечтае. Освен че вече не е под нормата за тегло, Мегз е започнала и здраво да спортува. Явно този начин на живот й харесва, тъй като не спира да се фука с промяната!

Близки на Миглена споделят, че всичко е с една-едничка цел. Каканашева си е наумила, че й крайно време да обърне повече внимание на себе си. Като един истински работохолик, тя бе залиняла, затрупана от куп ангажименти. Но сега е решена да върне баланса в живота си и да пренареди приоритетите си, пише hotarena.net.

Мегз е готова на жертви

Мегз е готова на жертви

И така на преден план изскача личното и семейно щастие. Мегз е още млада, но не иска да позволи работата да я превърне в самотна и еманципирана жена с много пари, но без любов. Затова е решена час по-скоро да дари своя любим Демир с бебе! За тази цел е започнала да живее по-здравословно и да наддава. Все пак, да си майка не е лесно работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар