Мегз бие шута на Демир Доган заради 100 Кила (Всичко за интригата)

Гласувайте за статията

Една от най-коментирате светски двойки у нас – на Мегз и Демир Доган, е заплашена от раздяла.

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз се спряга за една от участничките в новия сезон на ВИП Брадър. Преговорите с участниците текат с пълна сила, но до самия старт на риалитито изненадите не са изключени. Преди дни Меги бе участник в предаването „Черешката на тортата“ и вдигна рейтинга му до небесата.

Затова и продуцентите на ВИП Брадър са решени на всяка цена да я привлекат и в своята продукция, стартираща на есен. Напоследък около Мегз се шуми предимно заради връзката й с Демир Доган. Двамата не обичат да я афишират, но тя е обществена тайна. Нико Тупарев, обаче, е решен да сложи прът с колелото на щастието им за сметка на своята печалба.

Преди четири години Мегз бе участник в приключенското риалити „Къртицата“. От там се сдоби и със славата, която има днес. А тя й помогна да развие повече от успешен моден бизнес. Каканашева си изигра успешно картите и стана главно действащо лице благодарение на задявката си с рапъра 100 Кила. Отделени от външния свят, двамата се отдадоха на чувствата помежду си и напомпаха рейтинга на „Къртицата“.

Любовната им приказка, обаче, завърши с края на формата. А сега се очаква ВИП Брадър 2017 да я поднови. Ако Мегз склони да влезе в Къщата, то Нико Тупарев ще направи всичко възможно да привлече и Килата. А след това сценарият е ясен – някоя и друга интрига, палава мисии и авантюрата между двамата ще бъде на лице, пише hotarena.net.

Мегз и 100 Кила отново се гаджосват в национален ефир?

Мегз и 100 Кила отново се гаджосват в национален ефир?

Каканашева е наясно, че подобно развитие е напълно възможно, но сякаш няма нищо против. Тя е болно амбициозна и е готова на всичко за малко слава, която след това да материализира в бизнеса си. Но гаджето й Демир Доган не е никак въодушевен да гледа любимата си как се натиска с друг в национален ефир. Затова най-логичния изход на събитията е Мегз да бие шута на Демир и да се върне отново при 100 Кила. От това, обаче, може да спечели много, но и да загуби не по-малко!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар