Мегз бере душа в болница, вандали пак разбиха магазина й (Всичко за покушението)

Мегз бере душа в болница, вандали пак разбиха магазина й (Всичко за покушението)
3 (60%) 1 vote

Мегз бере душа в болница, бандити разбиха магазина й за кой ли път

Мегз, която от четвъртък влезе за операция в болница пак е станала жертва на вандали. Топ дизайнерката, която е хипер активна в социалната мрежа от известно време мълчи и нищо не споделя с феновете си.

Почитателите й са сериозно разтревожени за здравето й. Единствената информация за хирургическата интервенция е, че шивачката от Раковски е претърпяла под пълна упойка дихателна операция. Поне така твърди нейната майка.

Зложелатели се възползваха от отсъствието на Мегз и тази нощ са извършили покушение на магазина й в Студентски град, алармира читател на електронното издание hotarena.net. Като е предоставил и снимков материал за доказателство.

Оказва се, че това е шесто поред покушение срещу този обект на дизайнерката. Цялата задна витрина му е на парчета, както се вижда от кадрите.

От предишните набези на вандалите стана ясно, че тя не оставя пари и целта не е обир както в началото се смяташе. Говори се, че някой целенасочено иска да съсипе психически крехката Каканашева. Може да е някой от конкуренцията. Но най-актуална била версията за отмъщение от ревност.

Според слуховете Миглена имала връзка с един от шефовете на ъндърграунда.  С когото често стигали до крайности в емоционалните си отношения, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Хора от екипа на Мегз не смеят да я уведомят за случилото се. Те смятат, че каквато е чувствителна много ще се разстрои и може да навреди на възстановяването й след операцията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар